Tervetuloa uuteen, urbaaniin Tapiolaan

Se mitä ajattelit Tapiolasta, on pian jotain ihan muuta. Puutarhakaupungin keskusta uudistuu parhaillaan täysin: uudet asunnot, joukkoliikenteen terminaalit ja yksi Suomen suurimmista kauppakeskuksista tekevät Tapiolasta yhden pääkaupunkiseudun kiinnostavimmista paikoista asua.

Ota yhteyttä
Taiteilijan näkemys

Hattaran kodit nousevat aivan Tapiolan kaupunkikeskuksen sydämeen, laajenevan kauppakeskus AINOAn yläpuolelle. Talon julkisivu avautuu länteen Merituulentorille. Samalla ylimmistä asunnoista avautuu upeat, avarat näkymät pitkälle länteen Niittykummun suuntaan.

Kauppakeskus AINOA

Hattarassa asuvan ympärille avautuu poikkeuksellinen yhdistelmä kaupunkikeskustan palveluita, puutarhakaupungin luontoa ja liikenneyhteyksiä. Kauppakeskukseen pääset hetkessä, lähimmälle uimarannalle tuossa tuokiossa ja Kamppiin alle vartissa.

Taiteilijan näkemys

Tapiolan uusi keskusta inspiroi vuoden jokaisena päivänä

Miltä kuulostaa tuoreet aamiaissämpylät aivan alakerrasta? Tai piknikeväät fillarin koriin ja hetkessä uimarannalle? Kauppakeskus AINOAn ruoka- ja herkkukaupoista löydät milloin tahansa inspiraatioita uuden kokeilemiseen ja kokemiseen.

Kätesi ulottuvilla on pääkaupunkiseudun paras valikoima makuelämyksiä ja ostosmahdollisuuksia. AINOAn ulkopuolella avautuu Suomen suurin yhtenäinen kävelykeskusta, joka kutsuu liikkumaan ja viettämään aikaa puutarhakaupungin uudistuneessa sydämessä.

Havainnekuva / suuntaa antava

Tapiolan keskuksessa on mahtavat liikenneyhteydet. Kauppakeskus AINOAn yhteyteen sijoittuvat pysäköintilaitos, metroasema sekä bussiterminaali.

Auton saat parkkiin helppokulkuisiin pysäköintiluoliin aivan keskustan alle. Metromatka Kampista Tapiolaan vie vain n. 13 minuuttia.

Oman kodin rauhaa kaiken keskellä

Tateilijan näkemys

Sisään Hattaraan voit astua kolmea eri kautta. Länsipuolen kaksi sisäänkäyntiä sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa, ja itäpuolelta pääset taloon 3. kerroksen suojaisan asukaspihan kautta.

Havainnekuva, taiteilijan näkemys, 11 krs 3 H, länteen

Kaupungin sykkeestä saavut kuin hetkessä oman kodin rauhaan. Kaikissa Hattaran asunnoissa on olohuoneen ja avokeittiön muodostama avara kokonaisuus, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia mieleisellesi järjestykselle. Kaikissa kodeissa on myös lasitettu parveke asunnon pitkällä sivulla.

Havainnekuva, taiteilijan näkemys, Merituulentori

Kun tulet kotiin, tunnet Tapiolan kuplivan ja virkeän elämän aivan kotitalosi läheisyydessä. Hattaran alapuolella olevat kaksi kauppakeskuskerrosta palvelevat kotiin palaajaa: voit napata ravintolamaailmasta mukaan arki-illallisen tai poimia kaupasta aamiaistarpeet.

Havainnekuva, taiteilijan näkemys, personoitu 2 H

Avarien 30,5 m2 yksiöiden lisäksi löydät Hattarasta 45 – 51 m2 kodikkaita kaksioita vaatehuoneilla tai saunoilla. Kaksioista on saatavilla useita eri pohjavaihtoehtoja oman makusi mukaan. Ihaniin 67,5 m2 kolmioihin saat sekä vaatehuoneen että saunan.

Havainnekuva, taiteilijan näkemys, personoitu kattohuoneisto A 81

Aivan ylimmästä, 12. kerroksesta, avautuvat ylellinen kahden makuuhuoneen 118-neliöinen kattohuoneisto sekä koko talon kruunaava 133-neliöinen kolmen makuuhuoneen kattohuoneisto omilla terasseilla.

Yhteyshenkilö