Qvadrat

Qvadrat saavutti jälleen (6 vuotta peräkkäin) AAA-luottoluokkituksen, johon kuuluu vain 2,7% Suomen yrityksistä.

AAA-logo-2015-FI

Pienellä ja menestyvällä yrityksellä on suuri vaara tyytyä nykytilaan ja jämähtää paikalleen. Olemme tehneet paljon työtä saavuttaaksemme sen erinomaisen maineen, mikä meillä Helsingin kiinteistönvälityksen huippusegmentissä on, ja haluamme kehittyä entisestään. Kaiken tavoitteena on palvella asiakkaitamme yhä paremmin.

Niclas Sergelius perusti yrityksen yksitoista vuotta sitten, jonka jälkeen olemme nousseet yhdeksi arvostetuimmista  kiinteistönvälittäjistä Etelä-Helsingissä. Vuoden 2004 jälkeen olemme välittäneet (myyneet) asuntoja yli 100.000.000 euron arvosta. Tämän lisäksi olemme vuokranneet yli 900 asuntoa.

Olemme pieni yritys, jolle jokainen asiakas on äärimmäisen tärkeä, siksi asiakassuhteen vaaliminen on koko toimintamme kulmakivi.

Välittäjällä on väliä

Olemme huomanneet, että asiakkaamme arvostavat toiminnassamme kolmea eri ominaisuutta ylitse muiden. Palvelunlaatua, omistautumista ja tulosta.

Palvelunlaatu

Tapa millä esittelemme asuntosi. Oli kyseessä sitten painettu materiaali, tapa toimia itse näytöllä tai kaupan loppuun saattaminen.

Omistautuminen

Meille on tärkeää, että omistautumisemme näkyy ja tuntuu. Meillä et häviä suureen joukkoon, vaan asiakkaanamme meillä on mahdollisuus palvella sinua ajan kanssa.

Tulos

Haluat luonnollisesti mahdollisimman hyvän hinnan kun myyt asuntoasi. Tapamme työskennellä on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja johtanut useaan huipputulokseen.

Haluamme olla luottamuksesi arvoisia

Kun tapaamme enimmäistä kertaa – kun olet ostamassa, vuokraamassa tai myymässä – toivomme sen olevan ensiaskel pitkän ystävyyssuhteen alkamiselle.

Mikään ei tunnu meistä paremmalta kuin se, että vanha asiakas soittaa ja haluaa jälleen toimia kanssamme. Silloin tiedämme, että olemme onnistuneet työssämme.

Elämän tärkeissä asioissa on usein kyse luottamuksesta. Me haluamme luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita, jossa kaiken perustana on luottamus.

Tule käymään toimistollamme, tai soita ja varaa aika. Juodaan kuppi kahvia ja jutellaan lisää!