Qvadrat

Qvadrat har igen (för sjätte året i rad) belönats med AAA-kreditvärdering, enbart 2,7% av Finländska bolag här till denna kategori.

AAA-logo-2015-SE

I korthet: För att inte stagnera och för att fortsätta utvecklas ska det ske förändringar även inom firman. Vi har jobbat hårt för att nå en god renommé inom topp-segmentet i Helsingfors. Vi vill att framgången, och vår strävan efter ännu bättre kvalitet på service och innehåll ska synas.

Vår goda renommé är en förutsättning för vår framgång! Sedan Niclas Sergelius startade bolaget för elva år sedan har det utvecklats till ett av Helsingfors mest erkända mäklarföretag inom förmedling av såväl lägenheter, villor som lantställen. Sedan 2004 har vi förmedlat (sålt) bostäder för över 100 000 000 euro, utan att ge avkall på vår personliga framtoning. Därutöver har vi ombesörjt hyreskontrakt på cirka 900 bostäder. Vi är en mindre byrå och varje kund är väldigt viktig. Att lyckas ta vara på relationen till varje kund och vid varje uppdrag är hörnstenen i vår verksamhet.

Vad är viktigt när du väljer vem som får förtroendet att förmedla ditt hem? Vår erfarenhet säger att det våra kunder uppskattar tre begrepp som vi står för och fast vid. Servicekvalitet, Engagemang och Resultat.Servicekvalitet. Från hur vi utformar det material som beskriver ditt hem till hur vi genomför visningar och slutför affären. Som kund hos oss ska man känna vårt starka Engagemang. Det är något som vi kan garantera eftersom vi är en mindre byrå som har mer tid för varje affär, och där du som kund inte riskerar att försvinna i mängden. Resultat. Naturligtvis vill du få högsta möjliga pris när du säljer ditt hem. Vårt sätt att arbeta har visat sig vara effektivt i att attrahera ett stort antal spekulanter. Något som resulterat i många rekordförsäljningar.

När vi träffas för första gången – när du ska köpa din första våning – då ser vi mötet som början på en lång vänskap.

Det kan låta självklart, men vi tror på nöjda kunder. Inget känns bättre än när en tidigare säljare eller köpare ringer upp för att anlita oss än en gång. Det är då vi vet att vi har lyckats göra ett bra arbete.

Vi tänker oss en livslång relation till varje kund. Att gå igenom livets olika skeden tillsammans – från innerstads-våningen till villan i den attraktiva förorten, drömboendet vid vatten, fram till den dagen då du kanske tar över en fastighet som du behöver hjälp med att avyttra.

Det mesta i livet handlar om förtroende.
Det är så vi brukar svara när någon frågar om vår affärsidé. Vi berättar att vi tänker långsiktigt, att vi föredrar varaktiga förbindelser och att det bästa av allt är ett grundmurat förtroende.
Vi har märkt att det räcker ganska långt.

Titta gärna in hos oss i vår trevliga lokal på Petergatan 20, så berättar vi mer.